تاثیر نوشیدن در بوی بد دهان نوشیدن، بوی بد دهان را از بین می‌برد. نوشیدن، بوی بد دهان را از بین می‌برد. noshedan 180x180

نوشیدن، بوی بد دهان را از بین می‌برد.

نوشیدن، نوشیدن و باز هم نوشیدن… واژۀ کلیدی برای پاک سازی نفس شماست.
نوشیدن آب، با خشک شدن دهان تان مبارزه می‌کند. باکتری ها که عامل اصلی بوی بد دهان هستند، در محیط های خشک راحت تر و بهتر رشد می‌کنند. بنابراین هیچ یک از وعده های غذایی را هم حذف نکنید…
در کنار تغذیه، بهتر است از برخی خوراکی ها و نوشیدنی ها که بوی ناخوشایندی منتشر می‌کنند، خودداری کنید، مانند:قهوه، الکل، سیر، پیاز، پنیر

و به طور کلی تمام فرآورده های لبنی که به دهان حمله می‌کنند.

برخی گیاهان نیز تأثیر ضد باکتریایی، ضد عفونی کننده و ضد بو دارند که می‌توانند برای حل این مشکل مؤثر باشند:
جویدن دانه های رازیانه یا جعفری تازه،
جویدن تخم میخک یا چوب دارچین،
خوردن هل یا بادیان رومی،
نوشیدن چای سبز و… .

غرغره و اسپری: برای مبارزه با بوی بد دهان
غرغره کردن هم می‌تواند به کاهش بوی بد دهان کمک کند، حتی اگر اثرش کوتاه مدت باشد.
ضمناً خوشبو کننده هایی وجود دارند که می‌تواند بوها را به طور موقت بپوشانند و باکتری ها را از بین ببرند. با این حال به خاطر مضرات شان، نباید بیش از حد از آنها استفاده کرد.

آدامس های نعنایی و کلروفیلی تأثیری دارند؟
تأثیر دارند اما راه حل معجزه آسا نیستند، آنها می‌توانند یک بوی خوش مقطعی به دهان تان بدهند و بزاق را فعال کنند. اگر از آب نبات استفاده می‌کنید، باید حواس تان باشد که بدون قند باشند…
در ۸۵% موارد، علت بوی بد، مشکلات دهانی است
اختلالات گوارشی تنها، عامل ۱% از بدبویی های دهان هستند. به طور کلی بوی بد دهان از تغییر باقی مانده های مواد غذایی توسط باکتری های دهانی، و واکنشی که سولفور بدبو و متعفن را در سطح زبان، لثه و دندان ها تولید می‌کند، ایجاد می‌شود.

به ندرت بوی بد دهان به علت های دیگر است:
ورم مزمن لوزه ها،
سینوزیت،
جریان مخاطی- بینی،
برخی بیماری ها،
دیابت و… .

منبع: سلامت نیوز