کلینیک دندانپزشکی آرسته در شیراز  دانه انگور می تواند کلید افزایش دوام ترمیم های دندانی باشد 7

در مطالعه ای جدید،که برروی ترکیبات طبیعی موجود در عصاره هسته انگور صورت گرفته،نشان داده شده است که علاوه بر مزایای متعدد برای سلامت بدن،می تواند موجب تقویت عاج و افزایش عمر و دوام ترمیم های رزینی دندان شوند.این یافته ها می تواند باعث پیشرفت در استفاده از یک ماده طبیعی به عنوان چسب شود تا موجب تقویت پیوند بین دندان و ماده پرکنندگی دندان گردد و در نتیجه باعث طولانی کردن عمر ترمیم ها و به حداقل رساندن تخریب بافت دندان شود.

از آن جاکه رزین می بایست به عاج دندان متصل شود،ناحیه اتصال بین این دو یک نقطه ضعف محسوب می گردد و می تواند موجب شکست ترمیم ها شده و یا موجب تشکیل پوسیدگی دندان شود.با این حال،با تقویت این ناحیه ارتباط،توسط عصاره دانه انگور می تون عاج دندان را تقویت نمود.

عاج دندان به طور عمده از کلاژن ساخته شده است.کلاژن آسیب دیده می تواند خود را با استفاده از ترکیب گیاهی (الیگومریکپرو آنتوسیانیدین_فلاوئوئید)که در بسیاری از غذاها و سبزیجات از جمله عصاره دانه انگور یافت می شود،ترمیم نماید.به هم پیوستن رزین و عاج غنی از کلاژن چسبندگی بهتری را فراهم می کند که به رطوبت وابسته نمی باشد.این بافته ها می تواند پیامد های مهمی برای دندانپزشکی ترمیمی و سلامت عمومی جامعه درپی داشته باشد.

مشخص شده است که عصاره دانه انگور حاوی آنتی اکسیدان می باشد،که توانایی از بین بردن رادیکال های آزاد را دارا هستند.این رادیکال های آزاد به DNA آسیب رسانده و باعث مرگ سلولی می شوند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *